Internet tak ada, Waktu solat dah hujung-hujung, macam mana nak cari arah kiblat?

Bang pernah tak kau singgah kat satu tempat yang kau tak biasa. Masa tu waktu solat dah di hujung-hujung. Kau nak kena cari arah kiblat. Nak google Internet pulak slow.. Kalau kau google Qibla finder pakai android kau masa tu la gps aps tu tak detect.

Cer tengok video & gambar kat bawah ni….

Mungkin ini jalan penyelesaiannya

Jam Altaf

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Corporis suscipit gravida quisquam ultrices omnis et dolorem.

Pernah tak alami masalah macam ni ?

Ini adalah masalah-masalah yang kerap berlaku pada era kini. Jangan risau, anda bukan keseorangan, ramai lagi diluar sana yang mengalami masalah ini. Cara yang paling mudah gerakan kelebihan teknologi canggih era kini, untuk mengatasi masalah sedemikian dengan hanya memakai jam.

Dorang yang dah guna ni pun berpuas hati dengan Jam Altaf ni…..

Ramai yang berpuas hati dengan jam ni…..

MEMPERKENALKAN

JAM ALTAF MALAYSIA

 

Jam ini memiliki fungsi yang luar biasa kerana ianya akan memberitahu anda arah kiblat dan waktu solat tepat pada masanya. Hebatkan ? 

Ia juga mempunyai pelbagai fungsi lain yang menjadikan ia Jam sejati untuk para muslim. 

Berikut adalah fungsi-fungsi jam altaf yang akan menyempurnakan ibadah anda.

Tampil bergaya kemana sahaja walaupun dalam ibadah. 

Harga Sebenar RM 250 Sempena Pre-Ramadhan kami memberikan DISKAUN terhad sebanyak 30%

RM 169

(TERMASUK POSTAGE)

ALTAF COUPLE SET

RM 299 + FREE POSTAGE

Tidak lupa kami juga memberikan free gift iaitu Tasbeh Digital dan Sejadah Travel

SINGLE ITEM

Jam Altaf Malaysia
RM500
RM 169
  • ALTAF QIBLA WATCH BLACK
  • ALTAF QIBLA WATCH ROSE GOLD
single

COUPLE SET

Jam Altaf Malaysia
RM500
RM 299
  • ALTAF QIBLA WATCH COUPLE SET + FREE POSTAGE




couple

Dengan kelebihan jam ini Insha Allah ibadah anda akan lebih sempurna, solat 5 waktu awal, kiblat yang betul, dan berubah menjadi insan yang lebih taat dan bertaqwa.

REBUTLAH PELUANG UNTUK MENGUMPUL SAHAM AKHIRAT TERAGUNG !!